Årets första livesändning!

Igår var det dags för årets första livesändning!

Jag gästade talarförmedlingen Athenas, som  hade över 500 anmälda intressenter för ett smakprov ur min föreläsning ”Bli bättre på digitala möten”. Det blev 20 minuter med mina bästa tips i rasande fart:-) som vanligt. Hög energi! Fin feedback! Roligt!

Imorgon är det dags för Demoskop att få besök av mig på deras kontor, där jag ger en utbildning om digitala möten till alla deras medarbetare i landet, en så kallad hybridföreläsning ( några få är på plats, resten är digitala på olika platser). Ska bli superkul! Snart kommer Demoskop i samarbete med mig presentera en ny spännande undersökning. Håll utkik!

Älskar att det är vardag igen! Älskar mitt jobb! Tacksam!

Om du vill ha inspiration, så kolla Kay Pollaks nya film på Youtube. Bra att påminna sig om vad som är viktigt på riktigt och att våra tankar spelar ett spratt med oss ibland. https://www.youtube.com/watch?v=IE6ivIrY7Lc

My happy face igår efter livesändningen 🙂