Internationella Kvinnodagen

Att det ens ska behöva finnas en speciell ”kvinno-dag”! Det finns ju ingen manlig motsvarighet…

Men men, idag är det den 8/3 och jag känner mig stark som 52-årig svensk kvinna.Känns som att jag är på rätt väg och att framtiden ser ljus ut; både för oss kvinnor och för mig privat.Det är nu över ett halvår sedan jag valde att lämna min relation och jag känner mig tillfreds med livet. Max tar snart studenten och snart är det sommar och jag hoppas att vi får bukt med pandemin och kan gå på teater och kramas med varandra igen. Hoppfull!

På jobbfronten har det lossnat rejält och jag är SÅ tacksam över alla roliga uppdrag. I tisdags var vi 23 ”kroppsspråksnördar” från hela världen som fick ta del av ny forskning från INSA i Nederländerna, oerhört spännande! Spännande med alla internationella kontakter. Och extra roligt att få delge mina kunder det allra senaste inom ickeverbal kommunikation i mina utbildningar.

Så dagen ska firas helt klart, och alla andra dagar också! Heja oss!